BESTELPROCES
Indien je het bestelproces hebt doorlopen ontvang je van ons een orderbevestiging van je bestelling. Deze bevestiging wordt naar je mailadres verstuurd.

BETALINGEN 
In het bestelproces kun je verschillende manieren van betaling aangeven. Zodra we je betaling binnen hebben nemen we je bestelling in behandeling. 

VERZENDKOSTEN
Na ontvangst van je betaling zal je bestelling z.s.m. worden verzonden. Dit duurt, indien het artikel voorradig is, maximaal 5 werkdagen. Mocht het artikel niet voorradig zijn dan zullen we z.s.m. contact met je opnemen. Onze verzendingen worden bezorgd door PostNL. PostNL heeft, normaal gesproken, na verzending, ca. 1-2 werkdagen nodig om de post te bezorgen.  

Voor verzenden van bestellingen binnen NEDERLAND gelden de volgende tarieven:
Brievenbus post:       € 2,99   
Brievenbus pakket:   € 3,99
Pakketten t/m 30 kg: € 5,50 
Tarieven buiten NEDERLAND: Op aanvraag

MILIEU 
Wij helpen graag mee aan een beter milieu. Onze nieuwe items krijgen wij binnen in mooie stevige dozen vanuit de leverancier. Wij willen deze dozen hergebruiken, het kan dus zijn dat jouw gekochte items in een stevige hergebruikte, maar nog goed uitziende doos, worden geleverd. 

AFHALEN
Het is mogelijk om je bestelling, indien voorradig, bij ons af te halen. Neem in dit geval even contact met ons op over de mogelijkheden.

RETOURNEREN
Je hebt het recht je bestelling tot 14 (kalender)dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen mits je de artikelen in goede staat retourneert. De verzendkosten en de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn dan voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden binnen 14 dagen na aanmelding van het retour. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@gewoonsfeer.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing:

  • Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van de producten een mail naar info@gewoonsfeer.nl met de producten die je wenst te retourneren. Je krijgt van ons dan een herroepingsformulier die je volledig dient in te vullen en te retourneren naar info@gewoonsfeer.nl  
  • Na onze bevestiging kunt je de producten, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking naar ons terugsturen. Het bedrag van de retourzending komt voor uw rekening.
  • Indien wij je product in goede staat retour hebben ontvangen zullen wij het betreffende bedrag binnen 14 dagen na ontvangst aan je overmaken.
  • Artikelen die speciaal voor je worden gemaakt of besteld kunnen NIET worden geretourneerd.
  • Afgeprijsde artikelen kunnen NIET worden geretourneerd.

Vraag het herroepingsformulier en/of retourformulier aan via info@gewoonsfeer.nl
Voor de overige bepalingen m.b.t. "herroepingsrecht" verwijzen wij je naar onze algemene voorwaarden artikel 6.

© 2014 - 2024 geWOON!sfeer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel